Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Contact
Wil je meer weten.
Aarzel dan niet en stel je vraag.
Ik kijk elke dag mijn email na.
Dus wat let je.
Email of bel met veel plezier.
Tot ballons.
Monique van Schie

Telefoon: 06-28438138
Email: info@dedecoratieballon.nl

Alle dagen van de week telefonisch bereikbaar.
Van 08.00 uur tot 18.00 uur ook in het weekend. Alleen zondag open voor ophalen, opdrachten en bezorgen met een minimum bedrag.
Bij afhalen in ballonatelier graag afspreken rondom 08.00 uur of 17.00 uur daar ik veel onderweg ben naar klanten.


Tot ballons!
ã copyright author
Monique van Schie
De Decoratieballon
14 januari 2018
Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.
               
               
 
CBA member Certified Balloon Artist Qualatex balloons ballonnen ballondecoraties
QBN member Qualified Balloon Qualatex balloons ballonnen ballondecoraties
Home

Bezorgen/Ophalen

Contact
Tarieven

Monique van Schie
CBA member
Bruiloft
Clown Niekie
Feest
Geboorte
Hart
Helium
Kleurenkaart
Nieuws
Ballonboog
Ballonpilaar
De Decoratieballon bezorgt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland en Groningen  
               
 
Advies of overleg over de manier hoe ik uw feest kan kleuren met mijn ballonnen kan per telefoon of email. Een persoolijk adviesgesprek van maximaal 45 minuten met een minimum bestedingsbedrag van 150,00 aan decoratieballonnen is ook mogelijk bij De Decoratieballon in Alkmaar a 25,00 op afspraak van 09.00 uur - 15.00 uur van maandag tot en met donderdag. Zodra de opdracht definitief is worden deze kosten in mindering gebracht van de factuur.   
 
Balloncijfer & letter
 
 
Workshop
Ballonvouwen
Communie
Doopfeest
Cadeauballon
               
Klik op vind-ik-leuk 
Kijk rond op
en Verbaas je ........
over mijn ballonkunsten.
De Decoratieballon Monique van Schie Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp Tel. 06-28438138 (bgg 072-5120966) Email info@dedecoratieballon.nl
Openings en Ophaaltijden zijn van 08.00 - 18.00 uur van maandag t/m zaterdag. Alleen zondag en bezoek aan ballonatelier op afspraak.
               
Duizenden ballonnen op kleur, vorm en maat liggen klaar om gevuld te worden met lucht of helium naar uw wensen tesamen met mijn ideen. 
               
Bedrukte  ballonnen
Bedrijfsopening
 
Gay Pride Roze Week
 
Valentijnsdag